Tekuća sjenila za oči su naš novi make up favorit

Ljepota

Pupa Milano predstavlja novitet u kultnoj Vamp! liniji proizvoda – tekuća sjenila za oči. Riječ je o laganoj formuli s prijanjajućom teksturom koja se brzo i lagano nanosi. Tekuća sjenila dolaze u 2 finiša: shimmer i mat. Pigmenti su umiješani u formulu obogaćenu polimerima kako bi se sjenila odmah mogla dobro izblendati. Zahvaljujući takvoj bogatoj formuli, sjenila su nepomična na kapcima, što je idealno i za masne kapke i za visoke ljetne temperature.

Shimmer finiš nijanse imaju formulu obogaćenu mikro-biserima koja garantira elegantan i softisticiran izgled. Mat finiš nijanse imaju formulu koja omogućava čistu i punu boju zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata.

tekuća sjenila za oči

Ova tekuća sjenila su idealna i za početnike i za vizažiste budući da se lako nanose i blendaju bez obzira na alat – možete ih blendati prstima ili kistom. Možete nanijeti puni sloj za dramatičan izgled ili izblendati za nježniji look.

tekuća sjenila za oči

Pupa Milano tekuća sjenila za oči dolaze u 12 prekrasnih nijansi koje će pristajati svakom tenu, svakoj boji očiju i svakom tipu kože:

tekuća sjenila za oči

Pupa Vamp! Liquid Eyeshadow su dostupni u dmBipa i Müller poslovnicama po cijeni od 19.95€.