Tea Kravaršćan je predstavila novu kolekciju kupaćih kostima

Moda

Do ljeta nas dijeli još koji tjedan i svi brendovi kupaćih kostima puštaju svoje nove kolekcije. Na regionalnom tržištu se u posljednje dvije godine pojavilo puno brendova koji su specijalizirani za kupaće kostime i među njima iz Hrvatske dolazi i Tramonto Swimwear iza kojeg stoji Tea Kravaršćan. Teu ste već imali priliku upoznati na BURO. portalu jer je s nama dijelila svoje savjete za prehranu i trening, a danas predstavljamo novu kampanju i kolekciju za Tramonto Swimwear.

TEA KRAVARŠĆAN
TEA KRAVARŠĆAN

Nova kolekcija inspirirana je mediteranskim sporim životom. Unijeli smo dašak elegancije u nove badiće kako bi prelazak iz grada na plažu, i obrnuto, bio još jednostavniji. Bijela lanena košulja, zlatni nakit, kratke hlačice, badić i spremni ste za bilo koju lokaciju. Prilikom kreiranja modela, imali smo samo jednu viziju – da se svaka žena u njima osjeća dobro! Upravo zato smo pitali naše kupce što žele i napravili smo nekoliko varijacija – gaćice koje otkrivaju više ili manje i različite gornje dijelove, trokutiće s ispunom, malo čvršće i trokutiće bez ispune. Ovako će svaka žena sa svakim tipom tijela pronaći opciju koja joj odgovara. Rebrastim materijalom napravili smo pomak u odnosu na većinu standardnih kupaćih kostima koji se proizvode i prodaju u Hrvatskoj.“ – kazala nam je Tea.

TEA KRAVARŠĆAN

TEA KRAVARŠĆAN
TEA KRAVARŠĆAN

Tramonto Swimwear kampanja by Tea Kravaršćan

Kampanja je snimljena u Zadru na nekoliko poznatih lokacija poput bazena Kolovare čije su fotografije obišle svijet: Novu kampanju snimali smo u Zadru. Jedan dio je bio na bazenu Kolovare, gdje nam je cilj bio prenijeti dobru mladenačku atmosferu koja se tamo nije gasila već desetljećima i pokazati da su novi modeli badića jedan od onih statement komada koji nemaju rok trajanja. Drugi dio snimanja bio je na plaži Bilotinjak, također u blizini Zadra, a odabrali smo baš tu lokaciju jer je to naša mala hrvatska egzotika. Odlučili smo pokazati hrvatske proizvode upravo tamo gdje su nastali, a i raditi s odličnim ženskim timom koji je svjetski, a naš. „ – izjavila je Tea.

TEA KRAVARŠĆAN
TEA KRAVARŠĆAN

TEA KRAVARŠĆAN
TEA KRAVARŠĆAN

TEA KRAVARŠĆAN
TEA KRAVARŠĆAN

Kolekcija je dostupna na tramontothelabel.com