Svima dobro pristaju ove traperice srpske dizajnerice

Moda

Dizajnerica Sanda Simona ima vojsku obožavatelja njezinog specifičnog suvremenog modnog izričaja i to ne samo na regionalnoj sceni već i globalno. Nosila ju je Julia Fox i Kendall Jenner, nedavno je u haljini iz nove kolekcije pozirala i Chiara Ferragni. Svaka nova kolekcija Sande Simone donosi komade koji njezinu sdgy etsetiku donose u osvježenom i uvijek iznova zanimljivom izdanju i možda su vam najpoznatije njezine haljine s cut-out detaljima koje savršenu pristaju tijelu. Međutim, jedan od najpopularnijih i najnosivnijih komada iz njezine ponude su traperice.

Osim globalno poznatih lica koja nose Sandin dizajn, obožavaju je i domaće influencerice, modeli i sve modne insiderice. Traperice koje ćete na njezinom web shopu pronaći pod nazivom The Jeans vrući su komad koji na svima izgleda nevjerojatno dobro. Kako je sama dizajnerica napisala na svom Instagramu, traperice su postale essentials komad svačijeg ormara, a na webu su dostupne u veličinima od XS do XL po cijeni od 254 eura.

Ovaj jeans ističe obline zbog kombinacije tamnog trapera i zarezanih detalja od plavog denima na području stražnjice, što vizualno podiže i oblikuje figuru. Krasi ih visoki struk i patentni zatvarač s prednje strane kojima se razlikuju od kroja klasičnih traperica. Ovaj statement komad najlakše je nositi uz bazične komade poput pamučnog t-shirta, pripijenog bodija ili party topa – ovisno za koju priliku se spremate, no jasno, pravila niti ograničenja nema. Modna inspiracija je u nastavku.