Sjajilo s mirisom ananasa bit će glavni hit ovoga ljeta

Ljepota

Sočno, sjajno i svjetlucavo- to su opisi koje želimo za naš ljetni make up. Velika kreatorica trendova, Hailey Bieber, već je krenula s lookovima za ljeto, koristeći svoje kremasto rumenilo koje ostavlja finiš kao da ste „predugo bili na suncu“. Što još Hailey Bieber voli? Njegujuća i sjajna sjajila za usne. Volimo ih i mi, a dodatan plus je ako sjajilo miriše na osvježavajuće voće.

sjajilo za usne s ananasom

Prošlo ljeto „strawberry make up look“ je bio in, a sada žudimo za drugim voćem: ananasom. Ovo mirisno tropsko voće dođe kao najljepše osvježenje nakon sparnog  vrućeg dana na plaži. A što kada bismo čitav dan mogli nositi ananas na usnama?

sjajilo za usne s ananasom

Za to se pobrinuo brend essence koji je lansirao novo sjajilo za usne s najukusnijim mirisom ananasa. JUICY BOMB shiny sjajilo za usne Pineapple Paradise je sočno, voćno i zabavno. Njegova ultra-sjajna, neljepljiva tekstura, zajedno s ukusnim voćnim okusom I mirisom, pruža usnama prekrasan, sjajan završetak.

sjajilo za usne s ananasom

JUICY BOMB ima također suptilne zlatne čestice koje omogućuju da vaše usne prekrasno svjetlucaju! Sjajilo također dolazi s preslatkom kapicom u obliku ananasa koju možete nataknuti na čep bilo kojeg JUICY BOMB sjajila. Ovaj ukusni proizvod od ananasa je limitirano izdanje pa požurite po svoje osvježenje za usne!