Pronašli smo vintage Louis Vuitton torbu koju nosi Rihanna

Moda

Rihanna vjerojatno neće snimiti album u bliskoj budućnosti, ali zato širi svoje poslovno carstvo. Vjerojatno ste čitali o Fenty Hair koji je inkluzivan kao i sve ostale linije koje posjeduje. Jučer je objavljeno i da je Rihanna postala zaštitno lice parfema J’adore. Tu poziciju je godinama držala glumica Charlize Theron, a sada je čast da je naslijedi pripala upravo Ri Ri.

U svrhu promocije Fenty Hair brenda Rihanna je organizirala nekoliko evenata za influencere i medije, a jedan od većih se dogodio u New Yorku. Za tu prigodu je odabrala pomalo neobičan spoj krznene bunde (vintage je primjerak iz 1940.) i širokih hlača koje se stežu u nogavicama. Ono što nam je privuklo pažnju jest torbica. Radi se o vintage primjerku brenda Louis Vuitton i to iz ere kada je Marc Jacobs sjedio na čelu ove kuće i radio odlične suradnje.

Louis Vuitton torba koju nosi Rihanna

Tako je 2001. godine, Jacobs ostvario suradnju s umjetnikom i dizajnerom Stephenom Sprouseom koji je dao svoj umjetnički pečat LV dodatcima. Iz te kolekcije se izdvaja torba Alma koja je inače klasik brenda, a koja je u ovom izdanju načinjena u verziji od bijele kože s crnim slovima.

Ovu torbu smo pronašli u vintage sekciji platforme Farfetch po cijeni od 2787 eura. Inače Stephen Sprouse je ostvario suradnju s Marc Jacobsom na novoj kolekciji koja je dostupna na webu dizajnera.