Pronašli smo dostojnu zamjenu za hvaljeni sprej za zaglađivanje kose

Ljepota

Ljeti posebnu pažnju posvećujemo kosi da bismo je očuvali od oštećenja uzrokovanog suncem i morskom soli.  Visoke temperature i vlaga u zraku su neprijatelji naše kose jer stvaraju frizz koji je jako teško raščešljati i čini našu kosu kuštravom. Zato biramo proizvode koji će očuvati vlasi kose te ih učiniti sjajnim i zaglađenima. Jedan od hvaljenih proizvoda s kojim to postižemo je Color Wow Dream Coat sprej za kosu.

COLOR WOW DREAM COAT SUPERNATURAL SPREJ ZA KOSU

Color Wow sprej targetira obojenu kosu jer stvara zaštitni sloj koji čuva boju da se ona ne ispire. Taj štit djeluje hidratizirajuće za vlasi i čini kosu glatkom i sjajnom, držeći frizuru postojanom bez obzira kakav stil odabrali.

Inovativna fomula spreja aktivirana toplinom, djeluje na zaštitu porozne, obojene kose zatvarajući svaki pramen ovlaživačem. Predstavljajući hranjivu mješavinu sastojaka, uključujući ekstrakt nevena, ovaj sprej doslovno oblaže kosu vlagom koja može trajati do četiri dana pranja. Kosa nakon ovog spreja je elastična, sjajna i ultra-svilenkasta. Color Wow sprej ćete platiti oko 30 eura.

color wow sprej za kosu zamjena

BALEA GLOW PERFECT SHINE SPREJ ZA KOSU

Color Wow je s razlogom hvaljen brend, no cijena bi vas mogla odbiti. Volimo pronalaziti dupe proizvode koji su cjenovno prihvatljiviji, a kvalitetom jednaki onim skupocjenim pa smo tako otkrili jako dobru zamjenu za Dream Coat sprej za kosu- Balea Glow Perfect Shine sprej.

color wow sprej za kosu zamjena

Za 3, 55 eura dobijete u bočici sjajan anti-frizz proizvod koji zaglađuje kosu, daje joj visoki sjaj i svilenkasti osjećaj. Njega možete našpricati na vlasi prije nego korištenja toplinskih uređaja za stiliziranje jer štiti od topline do 220 stupnjeva.

color wow sprej za kosu zamjena
color wow sprej za kosu zamjena

Sprej sadrži ricinusovo ulje i proteine svile koji štite kosu od vlage, a formuliran je bez  silikona. Balea Glow Perfect sprej se još uvijek ne nalazi u našim dm prodavaonicama, no vjerujemo da će se uskoro naći na policama. Dok čekamo, možemo ga nabaviti putem Amazona.