Predmet žudnje: dvobojne Miu Miu heklane sandale

Moda

Svake sezone postoji nekoliko modnih dodataka koji nam posebno upadnu u oko i smjeste se visoko na listi želja, a ovaj put su se našoj listi pridružile Miu Miu heklane sandale. Heklani uzorci uvijek imaju posebno mjesto u ljetnoj modi zbog svoje prozračnosti i opuštenog izgleda, a u velikom izboru ljetnih sandala posebno se istaknuo jedan Miu Miu model.

Miu Miu heklane sandale su savršene za ljeto

Bilo da se radi o ležernoj šetnji po morskoj obali ili večeri u gradu, heklane sandale su odličan suputnik za gotovo svaku priliku. Dovoljno su udobne da želite u njima biti cijeli dan, a Miu Miu model ima i dozu elegancije koja ih čini još posebnijima. Miu Miu heklane sandale dolaze u dvije neutralne boje – crnoj i bijeloj, zbog čega se mogu kombinirati na bezbroj načina i uklopiti u svaki outfit.

miu miu bijele sandale

miu miu crne sandale

Sandale imaju decentni Miu Miu logo na gornjem dijelu i rubove u kontrastnoj boji, a posebno se ističu zbog svog minimalističkog stila i kvalitetne izrade. Njihova svestranost i udobnost pretvorila ih je u jedan od omiljenih modnih dodataka ljetne sezone, a ako želite nabaviti jedan par možete, to učini putem Miu Miu web stranice za 990 eura.

model sandala

crni model sandala