Ove sandale iz Zare izgledaju kao da su Jacquemus

Moda

Pisali smo vam o ovogodišnjoj dobroj Zara selekciji u kategoriji obuće za ljeto i nedavno smo se zaljubili u satenske cipele s mašnom koje se idealno uklapaju u sve večernje i profinjene modne kombinacije za ljeto. Svako malo zavirimo među novitete i posljednji model sandala iz nove kolekcije izgleda više nego Jacquemus nego Zara.

Zara Sandale inspirirane Jacquemus estetikom

Sigurno ste proteklih mjeseci primijetili Jacquemusove sandale s duplom petom koje su postale predmetom žudnje svake obožavateljice estetike francuskog dizajnera. Riječ je o novom modelu, no i dalje se nismo zasitili njegovih sandala iz prethodnih kolekcija, među kojima su one u netralnoj nijansi pijeska, prošivene tabanice koja izgleda vrlo udobno te potpetice koja imitira izgled drva. Remenčići ili različiti geometrijski motivi najčešće su krasili takve modele.

Zara jacquemus

U Zara kolekciji nalazi se model koji je inspiriran ovim elementima – sandale na petu u stilu japanki imaju zaobljenu petu od 7,5 centimetara koja izgleda kao da je rađena od drva, a tabanica cipele napravljena je od mekane brušene kože. Bež nijansa cipele uparena je s kožnim detaljima od prvljavobijele kože, a cijena ovih japanki na petu (koje su i dalje vrlo popularan izbor) iznosi 49,95 eura.

Zara sandale
Zara sandale

U Zari uskoro kreću sezonska sniženja pa možda i ovaj model koji nalikuje francuskom dizajnu vidimo po nižnim cijenama, a za sada su dostupne na web stranici brenda u veličinama od 35 do 42.