Otkrivamo dva nova glow sticka u ljetnoj kolekciji kuće Chanel

Ljepota

Chanel ima jednu od najjačih beauty divizija u svijetu luksuznih brendova. Malo koji brend se može približiti tom carstvu koje je počelo s parfemima, a onda se proširilo na sve ostale kategorije. Glavne make up kolekcije se izbacuju 4 puta godišnje, a u međuvremenu imamo dropove i posebne kolekcije koje popunjavaju vrijeme između sezona. Četiri dana prije ljeta 2024. na police će stići nova ljetna kolekcija čije je zaštitno lice Lily Rose Depp.

Eksplozija boja i ona vječna neopterećenost ljetnog razdoblja inspirirala je make Ammy Drammeh za ovaj vrt snova kako se kolekcija službeno i zove. Prije nego što krenemo na sve proizvode koje možete pronaći u kolekciji osvrnut ćemo se na dva glow sticka koji će biti siguran viralni proizvod jer TikTok je doslovno opsjednut sa stickova iz Chanel ponude.

Glow Stick Chanel ljeto 2024.

Ljetna kolekcija donosi dvije nijanse – Moonlight Kiss i Solar Glow.
Moonlight Kiss je rose-gold nijansa koja daje suptilnu boju licu i sjaj. Možete ga nanijeti na obraze, nos ili na kapke. Solar Glow može poslužiti kao kontur stick, a licu daje lijepi brončani sjaj.

Ako tražite sjenila u boji, obratite pažnju na Ombre Essentielle koji je olovka i sjenilo u jednom. Vibrantne nijanse zelene, plave, ljubičaste, narančaste i bakrenih tonova će divno pristajati uz preplanuli ten. Naš favorit je zelena nijansa Dream Leaf. U kolekciji vas očekuje i highlighter i blush duo u dvije nijanse Gold & Peach i Light & Berry.

Sada dolazimo do lakova za nokte Le Vernis s kojima smo opsjednuti još od prve ljetne kolekcije kada su u ponudi imali svaku pastelnu nijansu koju možete zamisliti. U novoj kolekciji smo odmah zapikirali zelenu nijansu Reveuse. Ovo je nijansa električno zelene koja je inspirirana bojom kukaca koji se nalaze u tropskim prašumama. Nijansa Faun će oduševiti sve ljubitelje smeđe boje jer donosi duboku čokoladnu nijansu koja će lijepo pristajati uz preplanuli ten. Nježno ružičasta je posveta ljetu Songe D’Ete koja može poslužiti kao samostalni lak za nokte ili kao topcoat za neku drugu boju.

Chanel Summer 2024. kolekcija dolazi u prodaju 17. lipnja.