Novi Sol de Jainero parfem miriše na prvi dan ljeta

Ljepota

Sol de Jainero je brend koji evocira ljeto. Izgrađen je na osjećaju sunca na vašoj koži dok se izležavate na vrućem, brazilskom pijesku. Sol de Jainero je preko noći postao planetarno popularan, a njegova najjača karika su upravo mirisi proizvoda koje baš svatko želi u svojoj toaletnoj torbici u ljetnoj sezoni. Proizvodi sadrže kvalitetne sastojke, no s obzirom na to da brend osvaja publiku mirisima, odlučio se na odličan pothvat: pretočiti mirise ljeta u obliku parfemskih maglica, a ta se kolekcija konstantno širi. Pa je tako upravo stigao novi parfem linije: Cheriosa 48.

Cheirosa 48 je dobila ime po jednoj vrlo posebnoj godini: 1948., kada je prvi bikini imao svoj debi na plaži Ipanema. Miris je namijenjen prenošenju osjećaja prvog dana sunčanog odmora: raspakirali ste torbe, obukli kupaći kostim i sada ste spremni za plažu i voćni smrznuti koktel.

Cheirosa 48 Perfume Mist dolazi u žarko ružičastoj prozirnoj plastičnoj bočici, što ima puno smisla s obzirom da ovaj miris miriše ružičasto i pretvara nas u Malibu Barbie. U gornjim notama se nalaze sočne note guave i kokosova voda. Osvježavajući početak mirisa pretvara se cvjetne note orhideje, divljeg irisa s dozom limuna. Na kraju, miris koji ostaje sadrži opojnu vaniliju i slatki mošus.

Kao i svi mirisi Sol de Janeira, gurmanski izražaj je snažan: Cheirosa 48 je dopadljiva u najboljem smislu te riječi. Uostalom, “Cheirosa” znači “mirisati nevjerojatno ukusno”. Zašto su Sol de Jainero parfemske maglice tako veliki hit? Iza cijele kolekcije stoji parfumer Jérôme Epinette, “nos” koji je kreirao i neke od poznatih parfema Byredo i Victoria Beckham.

sol de jainero novi parfem

“Kako bih dočarao estetiku odmora, okrenuo sam se uzdižućim gornjim notama poput korice limuna i ružičastog papra, a zatim sam dodao odvažne cvjetne note s vrlo gurmanskom pozadinom: šećernu vunu, vaniliju i mošus”, rekao je parfimer Jérôme Epinetteza Cheriosu 48. “Ovo stvara istinski radostan duh dobrog odmora.”