Nokti su vam kratki? Raznobojna francuska manikura vaš je trend

Ljepota

Ako mislite da je francuska manikura rezervirana samo za one s dugim noktima, mi smo tu da vam pokažemo koliko se varate. Kratki nokti ponovno su trend ovog ljeta, a jedan od najboljih načina da izvučete maksimum iz njih je ova klasična manikura, ali na novi način. Glavni trik? Boje i nail art u kombinaciji s kratkom dužinom. Zvuči nevjerojatno? Donosimo vam najbolje primjere, a ako ste ljubiteljica dugih noktiju, nemojte da bude da vas nismo upozorili – toliko su dobri da ćete ih poželjeti skratiti.

Francuska manikura u pastelnim bojama postala je proljetni trend, ali sada idemo korak dalje. Kratki nokti zvijezda su sezone, a nose ih slavne osobe poput Kim Kardashian, Zendaye i Olivie Rodrigo. S ovim porastom popularnosti dolazi sve više i više ideja za nail art kao inspiracija za naredni posjet salonu, i da, one uključuju mnoštvo varijacija na temu kratke francuske manikure.

Jedna od najočitijih je zaokret u klasičnoj verziji manikure: blijedoružičasta baza s jednobojnim bijelim vrhom prijeko kojeg su naslikani letnji motivi poput cvijeća i voća. Tu su i višebojni vrhovi umjesto bijelih u kombinaciji sa razbnobojnom bazom nokta, a ako ste raspoloženi za nešto zaista neobično, možda biste trebali početi hvatati bilješke, jer mogućnosti su beskrajne.

Naravno, tu je i moderna mikro francuska manikura, prepoznatljiva po ultratankom vrhu – od nježnih pastelnih do metalik nijansi. Na sve to možete dodati boje, privjeske i druge detalje kako biste prešli na višu razinu. Također možete kombinirati francusku manikuru s nekoliko drugih trendova, poput cat eye (koji daje super reflektirajući finiš) i neonskim nijansama.