Mona ima novu kolekciju torbica i ne znamo koja izgleda bolje

Moda

Malo koje torbe steknu status it simbola, a još je manja vjerojatnost da će se to dogoditi s nekom torbom nastalom u našoj regiji. Modnoj kući Mona to polazi za rukom i već nekoliko njihovih modela torbica postali su predmetom žudnje te su se rasprodali u kratkom roku, čim su dotakli police trgovina.

Vjerujte nam kad kažemo da je Mona pripremila nove it torbice koje ćete nositi sada, ali i u narednim godinama jer je riječ o kvalitetnoj koži i konstrukciji koja odolijeva ne samo trendovima, već može podnijeti svakodnevno nošenje. Mona je u sklopu nove kolekcije predstavila nekoliko jako dobrih modela torbica kojima predviđamo status it modela, osobito onoj duguljastog dizajna s produženim ručkama. Ono što ju čini toliko primamljivom je upravo jednostavnost sa suvremenim twistom i već sada je jedan od most wanted komada iz Mona kolekcije.

Nova Mona kolekcija naglasak je stavila na western estetiku koju odlikuje koža i zakovice. Jedan od naših favorita je torba od crne kože blago zaobljenog oblika ukrašena zakovicama i kopčama kaubojskog stila, što je čini savršenim modnim dodatkom za jesenske modne kombinacije uz traper, boho haljine i kaubojske čizme.

U nešto suptilnijem wester stilu su modeli s reljefnim parsley uzorkom koji se ponavljao i Mona Solstice kolekcijom. Dostupne su u dvije neutralne nijanse i dvije veličine koje se prilagođavaju svakoj prilici. Ako tražite nešto neutralnije modele koji naginju tihom luksuzu, Mona u kolekciji ima torbe manjih i većih dimenzija koje su lišene detalja i naglasak stavljaju na bezvremenost i kvalitetu izvedbe.

MONA

Najveći broj novih modela su torbice na preklop srednje veličine koje su idealni saveznik za svaki dan, a neke od njih možete bez problema nositi u elegantnijim prilikama, uz haljinu ili cool odijelo. Pletena ili glatka koža, dodatak zakovica ili suptilno uklopljeni logo – svaki od modela zadovoljava različite ukuse. Mona predlaže neutralne nijanse koje je jednostavno za uklopiti u svaki outfit i vječno izgledaju cool, a sve novitete potražite na njihovom webu. Ovo su naši favoriti – požurite po svoj primjerak jer po iskustvu, znamo da se ne zadržavaju dugo na stanju.

MONA