Maštamo o tropskim krajevima uz ovu Sporty & Rich kolekciju

Moda

Lansirajte kolekciju koja ima old money i vintage estetiku i nećete pogriješiti – sve generacije, a posebice generacija Z ne mogu se zasititi nostalgičnih vizuala koji donose retro duh na svakodnevni moodboard, a to se vrlo jasno preslikalo i na odjevne izbore. Već nekoliko godina prva adresa za postizanje takvog izgleda je brend Sporty & Rich koji je sada izbacio još jednu kolekciju koja će vam se svidjeti ako volite spomenutu retro, “skupu” estetiku.

Sporty & Rich

Sporty & Rich

Sporty & Rich izbacio je drop koji nosi ljetno ime Island, vibrantnu kolekciju koja je inspirirana sanjivim raspoloženjem i bijegom u tropske krajeve. Zelena nijansa koja podsjeća na tropsko lišće, plava koja evocira ocean i neutralna bijela nijansa protkane su ovom kolekcijom kojom Sporty & Rich pokušava zabilježiti esenciju idiličnog odmora u egzotičnim krajevima.

Sporty & Rich

Sporty & Rich kolekcija

Kolekcija sadrži sve ono što će vam biti potrebno za jedan idilični dan proveden na plaži. Najviše pažnje privukli su nam kupaći kostimi jednostavnog kroja, a retro izgleda. Ove godine kombinacija dvobojnih kostima s obrubom u bijeloj boji vrlo je trendi, a inspirirana je retro kostimima. Pronaći ćete modele u zelenoj, crnoj i plavoj boji, od jednodijelnih do dvodijelnih modela, a tu su i kompleti inspirirani tenisom poput vesta, mini suknje i pamučnih majici te čarapa s logom brenda. Cijeli drop istražite na njihovom web shopu.

ljetna kolekcija

Island Drop