Massimo Dutti ima najbolju ponudu sniženih komada

Moda

Na sezonskim sniženjima u Zari možda ćete pronaći komade kojima ćete nadopuniti ljetnu garderobu, no ako ste u potrazi za pravim modnim ulaganjima u odjeću i modne dodatke koji se nose veći dio godine, Massimo Dutti je mjestu na kojem se trebate naći. Kao dio grupacije Inditex, Massimo Dutti koji se izdvaja od ostalih po estetici, kvaliteti i generalno pristupu koji naginje više svevremenskom, a manje trendovskom na snižene cijene do 50 posto stavio je dio asortima koji nećete nositi odmah, ali ćete zato s njim spremni dočekati hladnije dane i jesensko vrijeme.

Massimo Dutti ima DObru selekciju za capsule ormar

Krenimo od kožnog asortimana po kojem se Massimo Dutti izdvaja od ostalih. Osim torba i cipela od prave kože, kvalitetna je njihova selekcija odjeće – od jakni, balonera ili hlača i suknji u neutralnim nijansama koje se vraćaju u fokus s prvim jesenskim danima. Jakna od brušene kože ili statement kožne hlače crvene nijanse su komadi koji su trenutno sniženi i koje planiramo dodati u košaricu.

Osim kože, Massimo Dutti je odlično mjesto za nabaviti komade koji čine essentials u ormaru i na temelju kojih se gradi svakodnevni styling. Pronaći ćete dobar izbor pletiva, dobre jeans komade (uočili smo jednu chic nadkošulju koja izgleda kao dizajnerski komad). Brend je ove godine imao dobru ponudu kožnih torbi koje su inspirirane Bottega Veneta vezom, a neke od njih sada su također snižene za 30 posto. Pronašli smo i nekoliko slip haljina koje je uvijek dobro imati pri ruci. Izbor naših 16 favorita je ispred vas.