Mango ima velika sniženja. Izabrali smo 13 najboljih komada za ljeto

Moda

Svake godine jedva čekamo ljetna sniženja na kojima se uvijek trudimo pronaći najbolje komade koje nismo uspjeli ugrabiti tijekom godine. Nedavno su krenula sniženja u većini popularnih high street dućana, a Mango ove godine ima popuste koji idu do 50 posto, što znači da je sada vrijeme da se opskrbite dugo željenim komadima koji nedostaju vašem ormaru.

Koje proizvode planiramo ugrabiti u Mangu?

Iako često izjava „popusti do 50 posto na kolekciju“ predstavlja dobar clickbait, Mango je ove godine ispunio očekivanja i iznenadio nas popustima od 40 i 50 posto na velikom dijelu kolekcije. Jedan dio asortimana na popustu dolazi iz kolekcija za jesen i zimu, ali mi smo se odlučili koncentrirati na najbolje komade koje možemo nositi odmah. Nikada neće ponestati odjeće, obuće i modnih dodataka koje želimo dodati u ljetnu garderobu, a u Mangovom asortimanu pronašli smo modele za sve prilike.

Među najboljim komadima našle su se različite haljine poput dugog kukičanog modela, mini haljine s balon suknjom i nekoliko opuštenih prozračnih silueta s različitim uzorcima. Ako tražite komade za svaki dan, Mango ima dobar izbor laganih ljetnih košulja i traper bermuda, a za večernje šetnje morskom obalom u ponudi se nalazi i nekoliko živopisnih ljetnih suknji. Svi navedeni modeli nalaze se na našoj shopping listi, a potragu za stvarima koje će upotpuniti vašu garderobu možete nastaviti na Mangovoj web stranici.

mango haljine
Mango