Krenula su sniženja u Zari i ovo su komadi u koje trebate uložiti

Moda

Sezonska sniženja kod nekih brendova krenula su još prije desetak dana, no većini je najzanimljivija upravo Zara i grupacija Inditex koja je ove godine sa sniženjima krenula nešto kasnije no inače. Ove godine, Inditex je za početak sezonskog sniženja odabrao 1. srpnja i očekivano, neke stvari bile su rasprodane i prije nego što smo uspjeli pregledati cijelu ponudu. S druge strane, neki artikli se na web stranici vraćaju na stanje, a ako ste u raspoloženju da fizički obilazite trgovine, savjetujemo vam da se organizirate, pronađete komade u koje želite uložiti i pripremite na čekanje u redu. Možda vam neki od komada koje izdvajamo u nastavku pomognu u tom pothvatu.

Što se isplati uloviti na sniženjima u Zari?

Prvi krug sniženja u Zari ove godine izgleda nešto skromnije no inače – kao i uvijek, provjerili smo ponudu sakoa i jakni i sniženja su uvijek dobra prilika za uloviti klasičan sako ili jaknu iz koje se na jesen nećemo skidati. Možete uloviti i vrlo stylish, a bezvremenske mini suknje koje će se nositi tijekom ljeta, u kombinaciji s nekim od laganih topova koje kasnije možete kombinirati ispod sakoa ili jakne.

Ako obnavljate jesensku garderobu, tu su i jedne motociklističke čizme koje podsjećaju na onaj viralni Miu Miu model, koji neće biti out niti ove godine. Od dizajnerskih dupesa, obratite pažnju i na mini torbicu koja će biti odličan ulov ako maštate o Dior Saddle torbi. Naišli smo i na jedan komplet suknje i prsluka koji evocira onaj poželjni european summer vibe, a tu je i nekoliko laganih haljina prigodnih za elegantnije prilike.