Kreirajte vruće ljetne lookove s limitiranom Catrice kolekcijom

Ljepota

„Summer Obsessed“ je naziv limitirane kolekcije brenda Catrice u kojoj se nalaze savršeni proizvodi za ljetne lookove. Catrice vas poziva da se usredotočite na novu destinaciju ljepote i inspirirajte se uz sunčane grčke otoke– zajedno s plavim nebom i toplim ljetnim noćima uz more. Savršena ljetna šminka postoji i izgleda ovako: svjetlucavi, osunčani sjaj i živopisni lakirani nokti. Čeka vas sjajan make up bijeg!

catrice limitirana kolekcija

SUMMER OBSESSED COOLING ULJE ZA USNE

Sjajno ulje za usne s metalnim aplikatorom hladi i masira usne te ih ostavlja sjajnima i mekanima. Dostupan je u tri sočne nijanse, a za potpuni efekt hlađenja, čuvajte ga u hladnjaku.

catrice limitirana kolekcija

SUMMER OBSESSED GLOWY PALETA ZA LICE

Iluminirajuća paleta za lice sa pigmentima koji reflektiraju svjetlost ima svilenkasto meku teksturu i prekrasni reljefni dizajn. Odlična je za svaki ton kože, a koristite ju ako želite dodatni ljetni sjaj.

catrice limitirana kolekcija

SUMMER OBSESSED BRONZING CUSHION STICK

Inovativni bronzing stick s aplikatorom jednostavnim za korištenje ima kremastu teksturu koja se bez napora stapa s kožom za prekrasan osunčani efekt. Dostupan je u tri nijanse koje laskaju koži te je savršen za popravke u pokretu.

catrice limitirana kolekcija

SUMMER OBSESSED LAK ZA NOKTE

Lak za nokte koji privlači poglede sa gel sjajnim završetkom. Dostupan je u dvije trendovski ljetne nijanse.

catrice limitirana kolekcija

SUMMER OBSESSED  MULTI-USE SCRUNCHIE

Gumica dostojna ljeta koja je savršen dodatak vašem sezonskom izgledu. Ima odvojivu vrpcu za višenamjensku uporabu. Scrunchie možete koristiti kao gumicu za kosu ili šik dodatak za torbicu.