Kopče za kosu su glavni ljetni trend modnih dodataka. Izabrali smo nekoliko najljepših

Moda

Proljetna sezona otkrila nam je da je došlo vrijeme kada trebamo obratiti više pozornosti na modne detalje, posebno ukrase za kosu. Nakon dugog perioda korištenja običnih gumica i kopča za kosu, mašne su bile prvi detalj koji je probio led u proljetnoj sezoni, a sada posvuda viđamo novi trend ukrasa za kosu – kopče u različitim oblicima.

kopče za kosu

kopče

kopča za kosu

Ovo ljeto nosimo kopče za kosu

Svi imamo bar jednu ili više kopča za kosu koje koristimo kada odustanemo od stiliziranja kose i želimo jednostavno i brzo složiti frizuru koja na nešto liči. No, ovdje ne pričamo o tim minimalističkim kopčama za kosu, već novom trendu koji je krenuo od kopča za kosu u obliku cvijeća i proširio se na ostale motive poput leptira, školjaka i sličnih morskih detalja.

kopča

kopča slika

Kopče za kosu mogu bez problema oživiti ljetne outfite i pristaju uz gotovo sve. Savršene su za sve koji uživaju u podizanju svoje kose na stylish način, a ljetni mjeseci su pravo vrijeme za eksperimentiranje raznim motivima i detaljima. Nekoliko kopča za kosa s cvjetnim motivima nalazi se u Stradivariusu, a ako vam se više sviđaju kopče u obliku leptira možete zaviriti u ponudu Bershke.

kopča
Lovisa Jewellery