Kérastase povodom 60. obljetnice obnavlja svoje kultno ulje za kosu

Ljepota

Od 1964. godine, Kérastase gradi svoj uspjeh na pružanju iznimne učinkovitosti na vlasištu i kosi kroz izvrsne proizvode i tretmane u salonima, a sve pokreću znanstvena ekspertiza, profesionalno znanje i intuitivno razumijevanje onoga što ljudi uistinu žele od njege kose.

Sada kada slavi svoju 60. obljetnicu, Kérastase je prisutan u više od 60 zemalja sa zajednicom od oko 150.000 frizera. Brend usvaja filozofiju “njega na prvom mjestu” koja se proteže izvan njenih proizvoda: njega za sve tipove kose i sve pojedince, kao i za svijet u kojem živimo.

Kérastase

Kérastase

Posebna Kérastase proslava u istarskom resortu

Povodom proslave posebne obljetnice, hrvatski Kérastase tim pozvao je najveće ambasadore, odabrane Kérastase eksperte kao i predstavnike vodećih medija u lukuzni istraski resort Meneghetti, gdje su imali priliku uživati svim osjetilima u zlatnom zalasku sunca, nezaboravnom olfaktivnom iskustvu te u gastro delicijama s Michelin* preporukom. Tim je predstavio povijest brenda od francuskog chica 60-tih sve do modernih i futurističih trendova.

Kérastase

Kérastase

Kérastase je predan poboljšanju svog utjecaja na planet, koristeći inovacije kako bi smanjio svoj vodeni otisak i očuvao resurse, stvarajući održiviji put za frizere i potrošače. Brend nastavlja biti pionir u budućnosti njege kose dok istovremeno potiče pozitivne promjene i nastoji izgraditi raznolikiju, inkluzivniju i odgovorniju budućnost.

Kérastase

Luna Valas

“Nastao usred pokreta za oslobođenje žena 1960-ih, Kérastase ostaje stalni pobornik ženske snage i individualnosti. To je snaga koja stoji iza svega što radimo kao moderni luksuzni brend za njegu kose. Želimo da blistate, uvijek, jer kada blistate, osjećate se kao da možete osvojiti svijet”, ističe Rosa Carriço, globalna predsjednica brenda i nadodaje:

“To je osjećaj koji je Kérastase stavio u svaku bočicu Elixir Ultime ulja za kosu od svog stvaranja prije više od deset godina. Ove godine obilježavamo 60. obljetnicu brenda i da bismo je proslavili, obnavljamo ovaj najpoznatiji proizvod. Svaki aspekt Elixir Ultime ulja je ikonski. Kultno pakiranje koje se sada može ponovno puniti. Kultna divlja kamelija. Kultni sjaj koji se može dodati svakoj frizuri. Naša 60. obljetnica daje nam priliku da ponovno potvrdimo svoj status brenda kojem je njega na prvom mjestu.

paula sik

Razumijemo vašu želju da brinete o Zemlji kao i o svojoj kosi. Stoga smo stvorili zadivljujuće novo pakiranje od recikliranog stakla koje se može ponovno puniti—ukras koji će se izlagati na toaletnom ormariću godinama koje dolaze. Uistinu izdržljiv i dugotrajan luksuz. Sama formula je rezultat šestogodišnjeg neumoljivog istraživanja razvoja nove generacije ulja za kosu, sa snažnom divljom kamelijom kao našim glavnim sastojcima.

Kérastase

I naravno, predstavljamo našu novu ikonu, Sydney Sweeney. Sydney jasno utjelovljuje sve što Kérastase žena cijeni – snažnu, oslobođenu ženstvenost – i ovjekovječuje naš moto, You Dare, We Care.Kao i obično, stvorili smo kultni film kako bismo proslavili novi Elixir Ultime. Predstavljajući Sydney u crno-bijeloj boji, aludirajući na napjeve pariškog popa u stilu 60-ih, film odiše snagom, seksipilom i promiče izvrsnost brenda Kérastase, a snimio ga je kultni dvojac Inez i Vinoodh.

Ana Pavić

Antonija Pejković

To je vrhunac naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti – sinergija luksuza, znanosti i snage, sve u jednoj prekrasnom pakiranju. S ovim lansiranjem naš duh sija jače nego ikada”, zaključila je Carriço.

Kérastase

Elixir Ultime hidratizira kosu, sprječava pucanje vrhova i jača kosu, a kamelija kao naklon francuskom nasljeđu, svjesno je odabrana zbog svog uljnog ekstrakta koji posjeduje moćna njegujuća, omekšavajuća i osvjetljavajuća svojstva. Novi miris Elixir Ultime donosi svježu aromatičnu avanturu.

Otvarajući se mandarinom, frezijom i listovima ljubičice na vrhu, srčane note cedra, cvijeta ljubičice i heliotropa uskoro otkrivaju dublji svijet drvenog cvijeća, koji vodi do zemljanih osnovnih nota sandalovine i mošusa. Sa svakim slojem luksuza dublje ćete uroniti u idiličnu ljepotu Bretanje.