Kako se dobro provesti prije vikenda? Imamo ideju za četvrtak

Moda

Upravo to promovira i Schweppes čija kampanja Born Social slavi kulturu druženja i poziva nas da oživimo četvrtak, osjetimo dobru atmosferu, pozitivnu vibru i zakoračimo u sasvim nove sfere dobrog raspoloženja. U tom cilju Schweppes se udružio s renomiranim dizajnerskim imenom – Juraj Zigman stoji iza grafika za novu Born Social kampanju koje su oživjele u našem editorijalu kojim smo željeli prenijeti pozitivne vibracije i sigurni smo kako će vas inspirirati da se večeras spremite i izađete izvan stana u potragu za dozom dobre zabave.

Juraj Zigman stoji iza efektne vizualne priče, a nadahnuće je pronašao kroz Schweppes bočicu i boje koje su prva asocijacija na ovaj ikonični brend – žuta kao simbol optimizma i dobrog raspoloženja te crna kao simbol vječne elegancije aplicirane su na majice, kožne etuije za kartice i naočale te ostale detalje koje će dizajner tek otkriti. Prva skittle boca Schweppesa proizvedena je davne 1809. godine, a nakon više od dva stoljeća ostaje neiscrpan izvor inspiracije i dobre zabave u što se možete uvjeriti kroz dizajn i naš editorijal. Naime, Schweppes otvara novu eru i predstavlja bočicu koja se u sklopu kampanje Born Social vratila svom izvornom dizajnu. 

Schweppes četvrtak

Što nam sve treba za dobar party? Schweppes kao piće koje je neizostavni dio mixologije zaduženo je za najbolje osvježenje. Ukusne koktele radimo upravo uz osvježavajuće bočice Schweppesa, a mix and match koji nudi neograničene mogućnosti za izražavanje individualnosti primijenili smo i na party outfite koji odgovaraju suvremenoj i urbanoj atmosferi. U skladu sa Zigmanovim dizajnom, posežemo za hrabrim kombinacijama i neočekivanim modnim spojevima. Volimo look koji spaja sportski dres uz senzualnu slip suknju leopard uzorka – dodatni stilski trik je upariti ovaj look sa zlatnim detaljima poput mini torbe i efektnim bočicama Schweppesa koje nas prate u zabavi. Za one koji su baš uvijek spremni za party i poizanje atmosfere najbolji izbor je vječno cool baggy jeans uz statement top. Ako ste u potpunom ljetnom raspoloženju, ne tražite dalje od jedne haljine vibrantne boje Y2K stila koja se nosi uz naočale inspirirane istom erom. Inspirirajte se urbanim stilom i ikoničnim simbolima koji već godinama komuniciraju poruku da smo svi rođeni za druženja i krenite s nama u novu eru zabave – nalazi se iza prvih vrata.

Kreativno vodstvo: Ana Pavić

Produkcija: Antonija Pejković

Matilda Elizabeta, Tea A., Tara B. (Talia Models)

Styling: Marcela Vrček

Foto: Senja Vild

Video: Domink Robert Balaško

Hair & Make-up: Iva Rukavina