Kako možete dobiti Dior torbu za manje od 150 eura?

Moda

Jeste li ikada čuli da je netko uspio dobiti originalnu Dior torbu za manje od 150 eura? Nisam ni ja. Zapravo kad bolje razmislim, nisam čula da je netko pronašao novi Diorov model za manje od 4 000 eura. Zato nije ni čudo da je limitirana ponuda zbog koje možete postati vlasnik Dior torbe za puno nižu cijenu postala viralna.

Možda sve to na prvu zvuči sumnjivo, moram priznati i meni je kada sam gledala silne Tik Tokove o najjeftinijoj Dior torbi ikad, ali radi se o stvarnoj ponudi koja je dostupna svima ili bar onima koji su dovoljno brzi da ju uspiju ugrabiti.

dior solar torba

Kako doći do Dior torbe za manje od 150 eura?

Jedino što morate napraviti da biste se pridružili sretnicima koji su uspjeli iskoristiti Diorovu ponudu je kupiti Dior Solar Escape Essentials set koji se sastoji od tri proizvoda iz Solar linije za njegu kože i ljetne pletene torbe. Set koji vjerojatno neće biti dostupan još dugo vrijeme, iznosi 144 eura pa nije ni čudo da su svi istog trena skočili na tu ponudu.

Iako su proizvodi za njegu kože bez sumnje korisni u ljetnim mjesecima, većina je više oduševljena pomisli da će u svoju kolekciju moći dodati Dior torbu, što je ovu ponudu učinilo viralnom na društvenim mrežama. Brojni kreatori na Tik Toku otkrivaju „tajnu“ kako su ugrabili tako jeftinu Dior torbicu i pokazuju najbolje trikove za njezino nošenje. Neki pletenu torbe nose u ruci, dok su ju drugi preobrazili u torbicu za nošenje preko ramena dodavanjem tankih lanaca.

Ako i vi želite ugrabiti svoju Dior torbicu za 144 eura, morat ćete to učiniti putem neke stranice za preprodaju jer Dior svoje proizvode šalje samo na određena područja. Dior Solar Escape Essentials ponuda još uvijek postoji na web stranici brenda pa pretpostavljamo da i ostali preprodavači imaju još nekoliko paketa koje nitko nije uspio uloviti. U svakom slučaju ako naiđete na ovu ponudu, nemojte predugo čekati jer trenutno vjerojatno nema osobe koja ju ne bi željela iskoristiti.