Jules Koundé je nogometaš s trenutno najboljim stilom

Moda

Jules Koundé zna stvar ili dvije o dobrom stilu. Obrambeni igrač kluba Barcelona i nogometaš koji inače brani boje francuske nogometne reprezentacije trenutno ima najbolji modni stil među nogometašima i u to nas uvjerava sa svakim novim outfitom. I ne, iza njega ne stoji stilist! Styling koji je postao viralan u jednom trenutku je onaj kožne jakne, kravate, traperica i Louis Vuitton torbe s logom te kaubojskih čizama s niskom petom. “Kontroverzan look” zaradio je komentare na račun potpetice, koji su se ipak izgubili među onima koji ga hvale i nazivaju nogometašem s najboljim modnim stilom.

Što nosi Jules Koundé?

Za razliku od ostalih nogometnih superzvijezda, Jules eksperimentira i stilizira outfite koje biste češće vidjeli na primjerice A$AP Rockyju ili pak košarkašima NBA lige ili zvijezdama američkog nogometa – sportova u kojima su igrači puno slobodniji po pitanju stila i outfiti gotovo redovito nose potpis poznatih luksuznih brendova.

nogomet

Zapravo još od Davida Beckhama i njegovih outfita s Victorijom nismo imali igrača nogometa koji je toliko strastven oko mode i ne suspreže se od isprobavanja različitih modnih stilova i nošenja luksuznih dodataka. Okvire po kojima nogometaši mogu jedino nositi ili dres ili klasično odijelo Koundé spretno ruši svakim novim outfitom, a istovremeno se probio i izvan Europe te je privukao pažnju ostatka svijeta (prvenstveno SAD-a). Osim one Louis Vuitton torbe, Koundé nosi Pradu, Ferragamo, Amiri, Kenzo, Aimé Leon Dore, Maison Margiela cut-out traperice…

modni stil

Često izgleda kao da je upravo sišao s piste Louis Vuittona, a osim fitova i torbi francuske luksuzne kuće, Koundé se udružio s The Football Gal aka Diana Al Shammari, za custom made nogometne adidas dresove koji su ukrašeni izvezenim motivima cvijeća. Rekao je i kako se divi i poštuje rad Virgila Abloha, revolucionara koji je luksuz i streetwear spojio u jedno – streetwear i je baza njegovog stila, a modne izbore kroji i kroz glazbeni utjecaj rapa koji mu je omiljeni glazbeni žanr.

nogometaš Jules Koundé

Neslužbeno je proglašen najbolje odjevenim nogometašem u 2023., pozirao je za editorial francuskog GQ magazina u lookovima Ricka Owensa, Givenchyja i Louisa Vuittona i pitanje je vremena kada će ga neki modni brend angažirati za ambasadora. Teško je izdvojiti najbolji look Julesa Koundéa jer ima toliko dobrih fitova da se teško odlučiti samo za jedan. Od preppy stila pa do utility i streetwear lookova, ovaj nogometaš ima netipičan stil za jednog nogometaša i odlično je što sjajnim outfitima mijenja ustaljena pravila igre u nogometnoj sferi.

Jules Koundé

Jules Koundé

Jules Koundé