José Mourinho je lice nove JJJJound i adidas suradnje

Moda

JJJound i adidas su ranije ove godine debitirali suradnjom na Samba tenisicama koje su bile posebno izrađene u Njemačkoj, ali nisu previše oduševile fanove svojom naizgled običnom siluetom. Sada se dvojac vraća s novom kolaboracijom i predstavlja novu verziju Samba tenisica koja će sigurno nadmašiti prethodnu.

jjjjound adidas sambe

JJJJound x adidas Sambe

Skoro dvije godine nakon njihovog prvog pojavljivanja, JJJJound i adidas službeno su otkrili svoje najnovije izdanje Samba s dlakavim gornjim dijelom od brušene kože u smeđim nijansama. Vanjski gornji dio prekriven je dlačicama, a kožna podstava pruža udobnost i moderni stilski izgled. Ova suradnja trebala bi odati počast kultnoj Sambi, duboko ukorijenjenoj u svijetu nogometa. U tom duhu, kampanja za nove tenisice prikazuje Joséa Mourinha, bivšeg nogometaša i sada slavnog trenera turskog Süper Lig kluba Fenerbahçe.

Osim tenisica, JJJJound x adidas kolekcija uključuje i odjeću poput trenirki, bijelih dresova, torbi za nošenje preko ramena i nogometne lopte, sve s ciljem slavljenja sportskih korijena. Dugo iščekivane JJJJound x adidas Samba tenisica bit će dostupne 25. lipnja ekskluzivno na stranici JJJJounda, a 27. lipnja moći ćete ih kupiti i putem adidasove web stranice.