Jeste li vidjeli nove balerinke s potpisom kuće Bottega Veneta?

Moda

U posljednjih godinu dana balerinke su doživjele pravu evoluciju. Sve je počelo s jednostavnim siluetama koje su pokrenule ovaj brzo rastući trend, a sada već postoje mrežaste, platnene, gumene i iteracije od prirodnih materijala koje se još uvijek ne silaze s vrha modne scene.

Nedavno su naša opsesija bile Alaïa balerinke od slamnatog materijala u kombinaciji s kožom koje su savršeni modni dodatak za ljeto, ali mogli bi ih prestići modeli druge modne kuće koja uvijek ima chic dizajne koji prate najnovije trendove (ili ih postavljaju). Radi se o dva nova modela balerinka Bottege Venete koji su nazvani Amy Mary – Jane i Astaire Mary – Jane.

novi model balerinka

Bottega Veneta ima najbolje balerinke

Zapravo se ne možemo odlučiti koji nam se model više sviđa. S jedne strane, Astaire Mary – Jane kožne balerinke s velikom kopčom i Intercciato uzorkom na zadnjoj strani imaju klasičnu siluetu koja se može uklopiti u svaku chic modnu kombinaciju. Balerinke dolaze u dvije boje – crnoj i bijeloj i imaju neku dozu opuštene elegancije koja je savršena za svako doba godine.

S druge strane, Amy Mary Jane balerinke imaju zabavan dizajn izrađen od gume s Intercciato uzorkom po cijeloj površini. Balerinke krase dva manja remena i dolaze u tri boje – crnoj, bijeloj i živopisnoj narančastoj. Ove balerinke su savršeni ljetni suputnik i mogu podignuti svaku ljetnu kombinaciju zbog svog jedinstvenog dizajna. Za koji se god model odlučili, nećete pogriješiti, a dodatne informacije o svim siluetama možete pronaći na web stranici Bottege Venete.