Jelly nails: manikura koja nas podsjeća na omiljene gumene bombone

Ljepota

„Jelly nails“ nisu novost, a mogli smo ovakvu manikuru vidjeti na damama iz Koreje. No, ovaj se trend proširio na ostatak svijeta i to radi jednog razloga: nostalgija za ranim 2000-im. Objasnit ćemo vam. Sjećate se ljeta kad ste bili klinci, a mama vam je nataknula gumene sandale na noge kako ne biste ugazili u ježa? Te gumene sandale koje podsjećaju na naše omiljene slatkiše i često u rozoj šljokastoj boji, „vratile“ su se u modu i to u sekcijama za odrasle. Bilo je jedino logično da uz ovu „dječju“ obuću nosimo i popratnu manikuru u žele varijanti.

Jelly nails trend

Kako postići efekt gumenog izgleda noktiju? Tako što ćete ih nalakirati u sjajne nijanse koje se presijavaju jednako kao nostalgične dječje sandale ili gumeni bomboni. Iako je dovoljno premazati nokte sjajnim lakom da biste postigli ovaj efekt, volimo varijacije na temu: poigrajte se s raznim dizajnima, od francuske manikure do točkica. Zatim s možete igrati s teksturom tako da koristite sjajne „jelly“ lakove kao bazu, a zatim dodate mat ili svjetlucav akcente.

jelly nails
jelly nails

Nas je oduševila jelly manikura u boji jer daje nostalgičan, retro štih, a neodoljivo podsjeća na haribo bombone. Ako se odlučite na francusku manikuru, preporučamo da odaberete kontrastne boje: primjerice, da vam baza bude boje mandarine, a vrhovi u boji lavande.

Za sofisticiran, clean girl izgled noktiju, najbolje je odabrati nježno ružičasti lak za nokte koji će dati dašak elegancije uz jelly twist.

jelly nails