Izipizi opet ima odličnu kapuslnu kolekciju naočala za ljeto

Moda

Na krovnoj terasi zagrebačkog art’otela sinoć je održan IZIPIZI Summer Party i to u društvu osnivača tog poznatog francuskog brenda Charlesa Bruna, Quentina Couturiera i Xaviera Aguere. U ugodnom druženju s pogledom na šarmantne zagrebačke donjogradske krovove uživali su i brojni IZIPIZI prijatelji brenda.

Izipizi naočale su Moderne, kvalitetne i pristupačne

Tri prijatelja i suradnika svojim su brendom osnovanim prije više od desetljeća, transformirali dotadašnju paradigmu o naočalama kao o razmjerno skupom modnom dodatku i dokazali da moderne, kvalitetne i vrhunski dizajnirane naočale mogu biti dostupne i po razumnim cijenama. Danas IZIPIZI naočale viđamo u šetnji gradom, u školama, na plažama ili u planinama i to na ljudima svih dobnih uzrasta, od malih beba do odraslih. Prepoznatljivog, elegantnog dizajna i širokog dijapazona modela koji se neprestano nadopunjuje novim bojama i oblicima, IZIPIZI su naočale savršene za svaku priliku, od čitanja do sunčanja – dok istovremeno poštuju planet.

Izipizi summer party
KARLA ZELIĆ

Naime, iza ovog brenda stoji tim ekološki osviještenih kreativaca predanih smanjenju utjecaja svoje tvrtke na okoliš, optimizaciji kvalitete materijala i jačanju društvenog djelovanja. IZIPIZI se nedavno pridružio 7000 svjetskih tvrtki koje su primile B Corp certifikat, te tako još jednom dokazao svoju izvrsnost u području društvene i ekološke angažiranosti. B Corp certifikacija međunarodna je oznaka koja definira standard izvrsnosti za društveno i ekološki angažirana poduzeća, a proces procjene temelji se na 5 stavki: upravljanje, odnos prema zaposlenicima, okolišu i kupcima te utjecaj na zajednicu. Ponosni vlasnici navedenog certifikata preuzimaju zakonsku obvezu da budu odgovorni na svim poljima djelovanja.

Izipizi summer party
IVA GRADIŠER, IVANA PAVIĆ I ANA NIKAČEVIĆ

Kada pričamo o nevjerojatno bogatoj IZIPIZI ponudi, za rukom im je pošlo ono što se smatralo gotovo pa nemogućim. Učiniti da dalekovidnost postane cool. Kako biste uživali u dobroj knjizi, u ponudi ovog francuskog brenda je niz iznimno laganih naočala s različitih dioptrija čije su leće posebno dizajnirane za ispravljanje dalekovidnosti te su otporne na ogrebotine. Budući da se čitanje ne odnosi samo na knjige, tu je i posebna verziju za ekrane i čitanje na suncu. Sunčane pak naočale nude maksimalnu UV zaštitu beskompromisno povezanu s unisex bezvremenskim dizajnom i optimalnom udobnošću. Leće kategorije 3, apsorbiraju oko dvije trećine vidljive svjetlosti i prikladne su kao svakodnevne sunčane naočale. Kada je svjetlost prejaka, naše zjenice ne mogu filtrirati dovoljno svjetlosti da zaštite oči od izuzetno štetnih ultraljubičastih zraka, a IZIPIZI sunčane naočale nude 100 % UV zaštitu, koja je od velike važnosti čak i po oblačnom vremenu.

Izipizi summer party

Izipizi summer party

U skladu sa svojom devizom „zaštititi svačije oči u svakom trenutku života“, IZIPIZI polarizirani asortiman nudi optimalnu zaštitu u vrlo svijetlom okruženju s refleksijama, a modeli iz Screen kolekcije posebno su dizajnirani kako biste mogli koristiti ekrane onoliko često koliko vam je potrebno. Naime, posebno dizajnirane leće Screen modela filtriraju 40 % plavo-ljubičaste svjetlosti koju emitiraju ekrani, a znamo koliko vremena danas svi, a pogotovo mladi i djeca provodimo uz ekrane.

Izipizi summer party
MARCELA VRČEK

Na ljetnom partyju predstavljeni su novi Izipizi modeli

Poznati po stalnom nadopunjavanju svoje Permanent kolekcije kapsulnim kolekcijama, bilo da je riječ o suradnjama s eminentnim modnim kućama ili kolekcijama inspiriranima prirodom, umjetnošću ili svakodnevicom, ovo ljeto na ulicama gradova, sigurno ćemo viđati i novi IZIPIZI model, Tasty. Nova ljetna kapsulna kolekcija utjelovljenje je upečatljivog chica i donosi tri modela u neodoljivim ljetnim nijansama. Model Granita oštro zelenom bojom limete unosi svježinu u vrući ljetni dan, Syrup otkriva vašu slatku, nježnu stranu, a Cola spaja toplinu smeđih i zlatnih nijansi, te je baš poput osvježavajuće gazirane vode, prava ljetna poslastica.

Izipizi summer party
BRITA BOBETIĆ I JELENA PERIĆ

Izipizi summer party
MATINO ANTUNOVIĆ
predstavljanje kolekcije naočala
DORIN ZELENIKA

Uživajte u dugom toplom ljetu, bilo da ćete ga provesti aktivno ili u hladu uz dobro šivo, a IZIPIZI je tu za vas, da vam olakša i uljepša svaki trenutak života, od ranog djetinjstva pa sve do zlatnih godina.

QUENTIN COUTURIER, CHARLES BRUN I XAVIER AGUERA
LUNA VALAS
MARCELA VRČEK
MATEJA SUČEVIĆ I IVANA VUKUŠIĆ
KARLA ZELIĆ
IVANA PIRIZOVIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
TEA DUJMIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
LARA VUKUŠIĆ I FILIP ZELJKO
Izipizi uzvanici summer partyja
LOVRO JURAGA I FILIP VIDOVIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
ANA NIKAČEVIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
ANTONIO KNEŽEVIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
IVANA PAVIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
JELENA PERIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
KATARINA MAMIĆ
Izipizi uzvanici summer partyja
PAULA PUŠKAŠ
ISABELLA RAKONIĆ