Hvaljeni serum danskog beauty brenda sada je dostupan u Hrvatskoj

Ljepota

Zagrebačko mjesto na kojem se nalaze poznata skandinavska modna imena obogatilo je svoju ponudu još jednim danskim brendom. Garderoba Concept Store od sada nudi danski skincare brend HONEY, poznat kao ime posvećeno prirodnim, održivim i učinkovitim proizvodima za njegu kože.

HONEY je nagrađivani danski brend za njegu kože, a pokrenule su ga Liv Winther i Bea Fagerholt koje stoje iza online zajednice “To The Moon, Honey”. Kolekcija donosi čiste, organske i učinkovite sastojke i proizvoda za njegu kože bez mirisa, formuliranih s provjerenim i sigurnim sastojcima koji su temeljito testirani i mogu se koristiti u svim fazama života.

Jedan na najpopularnijih proizvoda koji je sada dostupan i u Zagrebu je Hydra Serum, hranjivi hidratantni serum fine teksture, a u kojem su glavni sastojci niacinamid i hijaluronska kiselina. Korištenjem ovog seruma koža ostaje hidratizirana, ten je ujednačen, a serum je prigodan za svaki tip kože. Inače, o kvaliteti proizvoda govori činjenica da je Hydra Serum 2023. godine nagrađen kao “Niche proizvod godine” na održanim Danish Beauty Awards, priznanje koje se dodjeljuje se u znak prepoznavanja inovativnog proizvoda koji cilja specifičan segment industrije ljepote.

  Garderoba Concept Store noviteti
  Honey Garderoba Concept Store

  Dio kolekcije brenda Honey su i njegujuća krema Honey Everyday Face Cream, mlijeko za čišćenje Honey Cleanser, ulje za tijelo Body Oil i ulje za lice Face Oil.

  “Kada smo 2018. pokrenule To The Moon, Honey, sanjale smo o stvaranju vlastitog brenda za njegu kože. Naša stalno rastuća zajednica potvrdila je da postoji potražnja za visokokvalitetnim proizvodima za kozmetičku torbicu te koliko je važno imati takve proizvode pri ruci”, rekle su osnivačice brenda. Pronađite proizvode na policama Garderoba Concept Storea.

  Skincare brend Honey
  Skincare brend Honey

  Honey brend