Hrvatski beauty brend ima skincare liniju koja hladi kožu

Ljepota

Dolaskom toplog vremena jedni od omiljenih proizvoda za kožu oni su koji ju hlade i hidratiziraju. Koža pri znojenju može jako dehidrirati što utječe na njen izgled, suhoću, zdravlje i sjaj, a neki ju proizvodi nažalost zbog svojih sastojaka mogu samo dodatno isušiti.

Zato ljeti uvijek tražimo rješenja koja će nam pružiti hranjivu njegu koja ne opterećuje kožu, ali ni našu skincare rutinu. Tu u prvi plan dolaze brendovi s provjerenim sastojcima, proizvodi koju su testirani i koju su već pokazali svoju učinkovitost i daju rezultate, ali i proizvodi koji nam pružaju onaj dobar osjećaj nakon što ih nanesemo, svojevrsni ”good feel” nakon kojeg se pogledamo u zrcalo i vidimo sjajnu, svježu i zdravu kožu.

Ljeti osobito ne marimo za puno podloge i šminke, a dani će se uskoro pretvoriti u vikende izvan grada, odmore uz more i duga večernja druženja. Zato volimo i one proizvode koje uvijek možemo ponijeti sa sobom u kozmetičkoj torbici i dnevnoj torbi. Danas ćemo vam otkriti upravo takva dva proizvoda koje ćete obožavati ljeti.

Hrvatski beauty brand Fraktal predstavlja ccoling sprej i gel kremu

Fraktal Beauty prvi je hrvatski brend koji se predstavio tržištu kao skincare brend za žene koje se nose sa simptomima perimenopauze i menopauze, kako bi im pružio njegu dehidrirane i suhe kože, anti-age njegu i zaštitu od modernih agresora iz okoliša, te koži vratio hidrataciju i zdravi sjaj. Fraktal Beauty proizvodi jedni su od rijetkih koji se testiraju na našem tržištu, čime se redovito dokazuje njihova učinkovitost, tj. učinkovitost formula i sastojaka.

No Fraktal nije samo ime za koje bi trebale znati žene koje imaju iznad četrdeset godina, ovi proizvodi osvojili su i žene koje traže autentične i sigurne skincare proizvode koji daju rezultate i koji su multifunkcionalni, kao i tip proizvoda za kojima uvijek možete posegnuti po potrebi.

S tom idejom kreirani su i novi Glacial Cooling sprej i Glacial Cooling gel krema, oba s efektom hlađenja i trenutne hidratacije, s više načina korištenja i rezultatima koje ćete obožavati.

Naime, i Fraktal sprej i gel krema pružaju trenutačno smanjenje temperature kože  2,3 °C u samo tri minute. Trenutno hidratiziraju kožu do 45%, a 100% ispitanika potvrdilo je osjećaj hladnoće na koži, kao i osjećaj svježine. Pružit će vam učinkovito hlađenje do čak 20 minuta, dok će se elastičnost kože povećati za 90,91%.

Možete ih koristiti tijekom dana ili noći, za potrebe olakšanja od valunga ili kada god vam je potrebno hlađenje. Sprej je savršeno instant rješenje koje uvijek možete imati uz sebe, dok brzoupijajuću gel kremu možete nanositi po potrebi i više puta dnevno.

Za to je zaslužna znanstveno dokazana formula koju čini fermentirani ekstrakt gljive Albatrellus Confluens, sa snažnim hlađenjem i umirujućim učinkom, te hiperfermentirani sok Aloe Vere koji znatno poboljšava hidrataciju kože i smiruje je. Glacial Cooling sprej i Glacial Cooling gel krema odgovaraju svim tipovima kože, dermatološki su testirani i mogu se koristiti svakodnevno, kao i u toplim noćima koja su pred nama.

Fraktal Beauty brend je koji nudi odgovore za suhoću kože, dehidraciju, bore i iritacije, kao i za probleme kože uzrokovane UV i plavim svjetlom, stresom i vanjskim utjecajima poput zagađenja.

Iza brenda stoji Tea Višek, dugogodišnja stručnjakinja u svijetu kozmetologije. Tein je ‘core’ biznis tvrtka koja sastojcima i formulama opskrbljuje neke od najpoznatijih kozmetičkih kuća u Hrvatskoj, no Tea je nadahnuta vlastitim iskustvom, kao i iskustvom svojih prijateljica i poznanica, odlučila pokrenuti kozmetiku ciljanu za problematiku perimenopauze i menopauze.

‘Shvatila sam da je na tržištu jako malo proizvoda koji su kreirani da odgovore na ove probleme i da pomognu ženama i njihovoj koži tijekom hormonalnih promjena. Fraktal Beauty nastajao je nekoliko godina i danas imamo jedinstvene proizvode čije je djelovanje dokazano brojnim neovisnim testiranjima.”, objašnjava Tea.

Svi proizvodi dostupni su putem web shopa Fraktalbeauty.hr i u odabranim ljekarnama, a za više informacija o aktivnostima brenda možete zapratiti Instagram profil @fraktal.beauty.