Dva drogerijska proizvoda koji će dati prekrasan sjaj vašoj koži

Ljepota

Ljeti volimo da naša koža poprimi onaj zdravi, osunčani i sjajni ten. Odavno smo se ostavili matirajućih pudera i primera, već biramo proizvode koji su iluminirajući i stvaraju efekt presijavanja na našem licu. Pronašli smo dva drogerijska proizvoda koja imaju upravo takav učinak i možete ih koristiti kao puder, primer i highlighter, sve kako biste postigli savršeni sjaj.

dva drogerijska proizvoda

Rimmel Multi Tasker Better Than Filters

Rimmel London je lansirao svoj najnoviji multi-funkcionalni proizvod koji nam se svakako pronašao na radaru ovoga ljeta. Riječ je tekućem proizvodu sa sjajnim česticama koji ujedno slui kao primer, puder ili highlighter. Možete ga umiješati sa svojom kremom za lice ili u puder koji koristite za ekstra sjaj.

dva drogerijska proizvoda

Ovaj Multi Tasker obogaćen je prirodnim biopeptidima i vitaminima C i E te poboljšava izgled kože u samo 4 tjedna. On također jako lijepo „zamagljuje“ nepravilnosti na licu pa djeluje kao prirodni filter. Njegova formula je vrlo lagana, lijepo se razmazuje i dopušta koži da diše. Vjerujte nam, obožavat ćete ovaj proizvod.

L’Oréal Paris Lumi Glotion Highlighter

Danas su u trendu tekući i njegujući highlighteri, a novi L’Oréal Paris Lumi Glotion pripada toj kategoriji. On pruža nevjerojatno blistav ten i prirodan sjaj, a možete ga koristiti i za lice i za tijelo. Iznimno je lagan formule i može stajati samostalno kao highlighter ili ga umiješajte u svoj puder da bi dobili ekstra sjaj.

dva drogerijska proizvoda

Ovaj highlighter sadrži shea maslac i glicerin pa lijepo hidrira i njeguje kožu, a ne masti ju. Dovoljna je mala količina ovog proizvoda da vam da savršeni ljetni sjaj.