Donosimo 30 odličnih Zara zamjena za dizajnerske parfeme

Ljepota

Često se uhvatimo kako gledamo one najskuplje parfeme jer baš oni najbolje miriše i jednostavno niti jedan prihvatljivije cijene nam se ne sviđa no, svjesni smo kako se naš novčanik ne bi složio s tolikom cijenom, pa jednostavno odustanemo od kupovine. Što biste rekli kada biste saznali da većina najpoznatijih dizajnerskih parfema ima dostojne zamjene prihvatljive cijene? Da, dobro ste pročitali, većina dizajnerskih parfema ima svoju dupe verziju i to u jednoj od omiljenih high street trgovina, Zari. U nastavku donosimo popis čak 30 parfema koje možete pronaći na Zara službenoj stranici, u aplikaciji ili u trgovinama i naravno, uz svaki parfem pronaći ćete dizajnersku verziju koju on dostojno može zamijeniti te smo sigurni kako ćete pronaći svoj novi omiljeni parfem.

XERJOFF ERBA PURA
JO MALONE WHITE JASMINE & MINT

Parfem Golden Decade ima očaravajući i elegantan miris baš kao i omiljeni YSL Libre i uistinu su kao srodne duše u obliku parfema te kao savršen miris za ljeto, dolazi i u verziji ulja za tijelo sa šljokicama, koje ćemo sigurno koristiti za ljetne večernje izlaske. Baccarat Rouge 540 Extrait zasigurno je najpoželjniji parfem trenutno no, visoka cijena mnoge odbije od kupovine, ali zato je ova zimska verzija parfema Red Temptation Winter savršena zamjena, a ako vam se više sviđa malo blaža verzija ovoga parfema, odnosno klasični Baccarat Rouge 540, onda će Red Temptation Elixir biti odličan parfem za vas.

CHLOÉ ATELIER DES FLEURS HIBISCUS ABELMOSCHUS

Mogli biste se zapitati nije li bolje kupiti skuplji parfem, kako bi on što duže trajao i ne bi mijenjao miris kroz dan no, iz našeg iskustva, Zara parfemi su se pokazali poprilično kvalitetnima i nismo imali problem s trajanjem, ali ni sa znatnim promjenama mirisa kroz dan. Kao i svi parfemi i ovi će malo mijenjati miris, što je jednostavno neizbježno kako on nestaje kroz dan, ali nikada nisu poprimili neugodan miris. Još jedna odlična stvar kod ovih parfema, nam je to što dolaze u nekoliko veličina, pa skoro svaki parfem ima i svoju malu roll-on verziju, koja je savršena za staviti u torbicu ili džep od jakne, za brzo osvježavanje kroz dan. Nama su se Zara parfemi pokazali izuzetno kvalitetni i naše se kolekcije samo šire, a nadamo se kako će i vaša ubrzo postati bogatija za još barem jedan parfem.