Crni top i bijela suknja su it ljetni outfit. Idemo u shopping

Moda

Svakodnevno prolazimo lookove s modnih pista i društvenih mreža kako bi uvijek bili u korak s najaktualnijim trendovima, ali rijetko jedan outfit toliko obuzme modnu zajednicu da ga viđamo na svakom koraku. Ove sezone je riječ o jednoj vrlo jednostavnoj kombinaciji koja je uvijek popularna, ali ove sezone izgleda baš posebno dobro. Radi se o kombinaciji crnog topa i bijele suknje.

top i suknja trend

crni top i bijela suknja

Crni top + bijela suknja

Zašto je baš crni top u kombinaciji s bijelom suknjom postao toliko popularan? Pa izgled je toliko jednostavan da ne zahtijeva previše razmišljanja, a opet ga mogu nositi apsolutno svi. Kombinacija je savršena za sve minimaliste, ali ostavlja prostora i maksimalistima da dodaju cijelom looku vlastiti štih. Iako se trenutno društvenim mrežama većinom dijele kombinacije koje se sastoje od crnog uskog topa i bijele lepršave suknje, zapravo nije zadano o kakvom se topu i suknji mora raditi. To je ljepota ovog trenda i razlog zašto ga mnogi obožavaju – možete ga potpuno prilagoditi svom stilu i odlučiti želite li istaknuti svoju siluetu ili ne.

crno bijela kombinacija

top i suknja ljetni trend

ljetna kombinacija

Kombinaciju crnog topa i bijele suknje ne bi bilo točno nazvati trendom. Bijele suknje su već neko vrijeme u središtu pozornosti, a zapravo je njihova popularnost naglo porasla nakon Pradine kolekcije za jesen/zimu 2023. godine. Na Pradinoj modnoj pisti našlo se nekoliko lookova s bijelom suknjom i crnim topom te blejzerom koji je zaokružio cijeli uredski outfit. Od tog trenutka bijele suknje su dobile na popularnosti, a mogli bismo reći da će ove godine doživjeti vrhunac.

Budući da crni topovi i bijele suknje čine jako svestranu kombinaciju, postoji bezbroj mogućnosti za stiliziranje, a najvažnije je odabrati što se najbolje uklapa u vaš stil. Manje je bitno želite li uklopiti crni top i bijelu suknju u svakodnevni outfit s tenisicama ili se spremate za ljetni izlazak za koji ćete odabrati visoke potpetice, kada ne znate što biste odjenuli, ova ljetna uniforma je najjednostavnije rješenje, a mi smo izdvojili nekoliko komada koje možete iskoristiti.