Čini se da svi nose ove cool majice. Otkrili smo gdje ih nabaviti

Moda

Znamo koliko je bijeli pamučni t-shirt popularan modni komad i napisano je nebrojeno članaka o tome kako pronaći savršeni. Ako tražite stylish, a udobnu sezonsku kombinaciju u kojoj ćete izgledati dobro, na društvenim mrežama najčešće viđamo jednostavne lookove čija je baza upravo majica kratkih rukava uz puno nakita i modnih dodataka. Izgleda da ovog ljeta klasična bijela majica treba make-over kako bi postala zabavnija, a mali brend Mugo Department otkrio je recept za one „savršene“.

cool majice

Primijetili smo njihove majice na Pinterestu i Instagramu i čini se da svi nose t-shirt prevelikog kroja s motivom papričice i natpisom Spicy Life. Tu su i majice s printom naslonjača i kauča čiji je dizajn obilježio 21. stoljeće, zatim i motiv velike smokve koja je simbol ljeta ili najpoželjnijih dizajnerskih lampi poslaganih na prednjoj strani pamučne majice. U pravom ljetnom duhu, dio ponude su i majice s morskim motivima poput meduze, jastoga i školjke.

cool majice

U čemu je stvar s ovim majicama (osim što izgledaju jako cool i dolaze po povoljnoj cijeni od 36 eura)? Izlaze u dropovima i kroz nekoliko dana sve veličine su rasprodane. Trenutno je na webu dostupna samo majica s motivom naslonjača i to u XL veličini. Modeli su unisex, širokog kroja i senzacija su na društvenim mrežama gdje pratitelji stalno ispituju za restock i obnovu zaliha. O tome za sad nema informacija i čini se da brend svakih mjesec dana obnavlja zalihe novim motivima majica.

popularne majice
t-shirt

A o samom brendu se ne zna puno – osnivači Aader i Álvaro su samozatajni i u šturom opisu na stranici brenda napisali su kako dolaze iz svijeta mode, umjetnosti i uređenja interijera te da uzimaju reference iz pop kulture i grade drugačiju, dekadentnu umjetnost kakvu do sad niste vidjeli.