Chanel je otvorio neke od najljepših ljetnih butika

Moda

Svakog ljeta modni brendovi okreću se ekskluzivnim turističkim destinacijama kako bi klijentima ponudili posebno iskustvo shoppinga – gdje god oni provodili ljetovanje. Od kafića, restorana, brendiranih plaži i bazena, ipak su najvažniji butici u kojima se nalaze nove kolekcije. Francuski Chanel zauzeo je nekoliko ključnih lokacija na kojima je otvorio ljetne butike – ako se nađete u prolazu, nemojte ih zaobići.

Chanel Saint Tropez butik

Saint-Tropez je uz Capri među omiljenim ljetnim destinacijama modnih brendova, a Chanel je butik, koji je otvoren samo u ljetnim mjesecima, otvorio početkom lipnja otvara u vili La Mistralée.

Unutra ćete pronaći posljednju ready-to-wear kolekciju, kožnu galanteriju i modne dodatke poput cipela i nakita, satove te fini nakit. Ono što butik čini posebnim je način na koji je uklopljen u okoliš pa djeluje kao kuća za odmor, a ne klasična trgovina, što vas možda lakše nagovori da zaista kupite nešto u Chanel trgovini.

Chanel u Capriju

Zidovi boje terakote, miris jasmina, drveće limuna – čine idiličnu, mediteransku sliku oko jednog od ljepših Chanel butika u koje tijekom ljeta možete zalutati.

Nakon što vas zavede mediteranski štih koji krasi eksterijer, u interijeru butika očekuje vas pročišćeno uređenje, elegantna i profinjena bijela boja, ljetna kolekcija koja sadrži kupaće kostime i sve za plažu, modni dodaci, naočale, parfemi i beauty linija.

Chanel Mykonos butik

Butik u jednoj od najpopularnijih ljetnih destinacija okružen je prirodnim hladom starih stabala te se prostire na 142 četvorna metra i to na dvije razine. Interijer je obilježen neutralnim tonovima s toplim tekstilnim naglascima poput tvida ili fotelja od prirodnih materijala poput jute, a efektni tepisi označavaju raspored butika.

Impresivna su ogledala u punoj veličini koja pojačavaju prirodno dnevno svjetlo i čine prostor još većim. Nakon ili prije shoppinga – odmorite na terasama, a možete isprobati i ekskluzivnu liniju mirisa LES EAUX DE CHANEL, koja je inspirirana mjestima značajnima Gabrielle Chanel.

chanel ljenti butik

Suvremeni butik u Bodrumu

Nedavno uređen i potpuno renoviran za svrhe Chanel butika, ovaj modernistički projektiran ljetni paviljon uklapa se u svoje prirodno okruženje, a pogled iz trgovine puca prema Egejskom moru, hotelskom bazenu i zelenim vrtovima. Na krovu zgrade nalazi se efektno dvostruko C koje asocira na sletište helikoptera. Butik odlikuju veliki prozori, privatna terasa, sofe za odmaranje u vrtu…

chanel

ljetni butici

luksuzne destinacije
Chanel ljetni butici

Ekskluzivni butik u Hamptonsu

Uređenje ovog butika na prvi pogled otkriva da smo se odmaknuli od Mediterana i europske estetike i prebacili u ekskluzivni svijet američke elite. U Hamptonsu je otvoren Chanel butik koji odiše tamošnjim stilom uređenja, a ponuda se prostire na dva kata raskošne ladanjske kuće.

Chanel

Drugi kat je rezerviran za privatne termine, a na prvom katu nalaze se nove kolekcije modne kuće sa selekcijom odjeće i modnih dodataka.

Chanel

Chanel