Beauty novitet koji smo probali: u Hrvatsku je stigao novi proizvod Jane Iredale

Ljepota

Kreativna energija obilježila je slavljeničku godinu Jane Iredale. Osim novih proizvoda, lansiranih povodom 30. obljetnice, poznati brend mineralnog make-upa predstavio je jednu umjetničku suradnju. U prostoru DermaCare centra u Teslinoj ulici u Zagrebu izložena je kolekcija multifunkcionalne šminke za oči ColorLuxe Eye Shadow Stick, čijih je deset svevremenskih nijansi predstavila make-up artistica i edukatorica Jane Iredale za Hrvatsku i regiju, Sabina Šarić – Novak.

ColorLuxe Eye Shadow Stick možete koristiti kao olovku, sjenilo ili highlighter. Njime možete iscrtavati jasne linije ili blendati, puderaste nijanse mogu se koristiti kao podloga za intenzivnije sjenilo, a svjetlije nijanse sa sedefastim završetkom – kao dodir svjetlosti u rubu oka, iznad i ispod vanjskog kuta za pomlađeni izgled”, izjavila je Sabina Šarić-Novak, kojoj su kao umjetničko platno poslužila brojna ženska lica nakon eventa, na kojima je pokazala multifunkcionalnost tih proizvoda.

Jane Iredale

Kao i svi proizvodi Jane Iredale, u čijim su formulama čisti minerali i biljne esencije, i ColorLuxe Eye Shadow Stick ne svodi se samo na boje već ima i njegujuću funkciju. Ceramidi, vitamini C i E te ulje sjemenki jojobe štite nježnu kožu kapaka od isušivanja, obnavljaju njenu strukturu i čuvaju elastičnost. Pritom stvaraju svilenkasto glatku teksturu, koja glatko klizi po koži i na kapku ne stvara osjećaj težine.

Jane Iredale

Svijet ljepote inspirativno je djelovao na akademsku slikaricu Hanu Hanak, koja je u DermaCare centru izložila seriju autoportreta, nadahnutih bojama iz kolekcije ColorLuxe Eye Shadow Stick. U njenom radu često se provlači tema autoportreta, koji su joj na neki način prilika za autorefleksiju, a u suradnji s Jane Iredale dobila je priliku povezati svoje stvaralaštvo sa svijetom ljepote.

Jane Iredale event

Kako se u svom radu služi i digitalnim tehnikama, istražujući čak i mogućnosti koje pruža umjetna inteligencija, zagrebačka slikarica svoje je slike prenijela i u virtualnu stvarnost. Njeni autoportreti “oživjeli” su u digitalnim animacijama, koje su uzvanice na predstavljanju u DermaCare centru mogle skinuti pomoću QR koda i pogledati na svojim pametnim telefonima.

Jane Iredale event
HANA HANAK

ANTONIJA PEJKOVIĆ

IVANA BARIŠIĆ

ROBERT SEVER

SLOBODAN VELICKI

predstavljanje Jane Iredale proizvoda