Beauty novitet: hibrid olovke i sjenila za oči koji ne isušuje kožu

Ljepota

Beauty brend Jane Iredale 30 je godina besprijekoran u prikrivanju nedostataka i beskompromisan kad je riječ o zdravlju kože. Dobiveni iz čistih minerala, snažni pigmenti ovih olovaka nisu štetni za sluznicu oka, a birane, oftalmološki testirane formule na najdelikatnije područje djeluju njegujuće.

Beauty novitet brenda Jane Iredale

Brend sada predstavlja ColorLuxe Eye Shadow Stickkolekciju multifunkcionalne šminke za oči, hibrid olovke i sjenila, svilenkaste teksture i kremaste konzistencije. Deset svevremenskih nijansi metafora su prigušenog luksuza, koji predstavlja ovaj mali make-up multitasker. Po svojoj definiciji, prigušeni luksuz je životni stil koji karakterizira jednostavna elegancija i promišljena potrošnja – bez razmetljivosti. Upravo te vrijednosti ovim proizvodom promiče brend Jane Iredale. Koristiti ga možete kao olovku, sjenilo ili highlighter. Njime možete iscrtavati jasne linije ili blendati, puderaste nijanse mogu se koristiti kao podloga za intenzivnije sjenilo, a svjetlije nijanse sa sedefastim završetkom – kao dodir svjetlosti u rubu oka, iznad i ispod vanjskog kuta za pomlađeni izgled.

Jane Iredale beauty

ColorLuxe Eye Shadow Stick ima formulu bogatu mineralnim pigmentima i njegujućim sastojcima. Svilenkasto glatka i baršunasto meka na dodir, glatko klizi po koži, a na kapku ne ostavlja osjećaj težine. Kremasta tekstura se u nekoliko sekundi pretvara u puderasti završetak – čiji je važan adut i njegova dugotrajnost.

Jane Iredale

Tri ključna sastojka njegujuće formule su ceramidi koji štite kožu od isušivanja uzrokovanog vanjskim utjecajima, vitamin C, snažni antioksidans daje blistavost koži te vitamin E – također moćan antioksidans, koji je i izuzetno hidratantan. Istodobno funkcionira kao “ovlaživač” i “omekšivač”, pomaže koži apsorbirati vodu, ali je i zadržati. Color Luxe Eye Shadow Stick predstavljen je u suradnji s akademskom slikaricom Hanom Hanak, koja u radu koristi raznolike materijale i objekte, širok raspon formata i raznovrsne kolorite. Cijena olovke je 35€, a dostupna je za prodaju u svim DermaCare centrima i na www.dermacare.hr

beauty novitet