Angelina Jolie predvodi listu najbolje odjevenih na dodjeli Tony nagrada

Moda

Kazališna sezona 2023.- 2024. približava se kraju, a kao i svake godine, zaokružena je dodjelom Tony nagrada. 77. dodjela održana je sinoć u Lincoln Centru slaveći istaknute produkcije i izvedbe s Broadwayja. Predstave i mjuzikli kao što su Hell’s Kitchen, Cabaret i Merrily We Roll Along dominirale su u skupini nominacija. Malo prije nego što su priznanja podijeljena na glavnoj pozornici, slavne osobe su izašle na crveni tepih na kojem su dominirale elegantne haljine do poda te klasična odijela i smokinzi.

Na crvenom tepihu istaknula se Angelina Jolie koja je predstavljala mjuzikl „The Outsiders“ koji je osvojio Tony nagradu za najbolji mjuzikl godine. Glumica je nosila drapiranu baršunastu haljinu Atelier Versace koju je nosila s odgovarajućim rukavima koji se mogu skinuti, satenskim cipelama iste marke te Briony Raymond prstenom od žutog zlata i dijamanta.

Voditeljica Ariana DeBose zablistala je u šarenoj balskoj haljini u stilu vitraja od Oscara de la Rente, a Alicia Keys se odlučila za crvenu Gucci haljinu spuštenih ramena upotpunjenoj odgovarajućim opernim rukavicama. Pravi primjer klasične elegancije s nenametljivim dizajnom pokazala je Elle Fanning noseći crni Saint Laurent smoking s potpisom Anthonyja Vaccarella koji je uparila s odvažnim crvenim ružem i dijamantnom ogrlicom.

Od gospode s Broadwayja, istaknuo se Daniel Radcliffe u smokingu Todda Snydera neočekivane lila boje. Jeremy Strong odbacio je klasično odijelo i kravatu te dodao dašak otkačenosti leptir mašnom. Eddie Redmayne oduševio je smoking sakou koji pada do struka s mašnom na lijevom ramenu koji je upario sa širokim hlačama.

dodjela tony nagrada

U nastavku pogledajte naše ostale favorite večeri.

dodjela tony nagrada
Sarah Paulson, Prada
dodjela tony nagrada
Alyah Chanelle Scott, Tanner Fletcher
dodjela tony nagrada
Cynthia Erivo, Louis Vuitton
dodjela tony nagrada
Gayle Rankin, Christian Dior
dodjela tony nagrada
Billy Porter
dodjela tony nagrada
Julianne Hough
dodjela tony nagrada
Rachel McAdams
dodjela tony nagrada
Idina Menzel, Naeem Khan