A$AP Rocky i sin RZA glavna su lica nove Savage x Fenty kampanje

Moda

Nedavno smo vidjeli A$AP Rockyja u još jednoj odličnoj kampanji za Bottega Venetu no, ovoga puta uz njega su se pojavili oba njegova sina, Riot Rose i RZA. RZA je tako ušao u svijet mode, a sada je uz svoga oca glavno lice nove Savage x Fenty kampanje. Iako nas je sve Bottegina kampanja oduševila, jer ipak je na njoj radila Carrie Mae Weems, možemo reći kako nam je ova ipak malo draža, zbog činjenice da se radi o brendu A$AP Rockyjeve partnerice i majke dječaka RZA, Rihanni.

Rihanna, A$AP Rocky, RZA

Ovo nije prvi put da se Rocky pojavljuje u kampanji za neki od brendova Rihanne naime, početkom godine je bio glavno lice kampanje kada je Fenty Beauty predstavio balzam za usne. No, ni podrške s Rihannine strane ne nedostaje, jer je prije svega nekoliko tjedana sjedila u prvom redu na debitantskoj reviji Rockyjevog brenda AWGE. Unatoč svom popunjenom rasporedu, s predstavljanjem vlastite linije i s oduševljavanjem svojim pothvatima za Bottega Venetu, A$AP je pronašao vremena za fantastičnu kampanju za Savage x Fenty.

Rihanna i A$AP Rocky

A$AP Rocky i RZA

Kako izgleda nova kampanja?

Nova kampanja za Savage x Fenty predstavlja Classics kolekciju koja će sadržavati muško donje rublje i majice, a na fotografijama kampanje se A$AP Rocky i RZA pojavljuju u istim kombinacijama, crnom topu i crnim boksericama. Iako su fotografije objavljene jučer, već su uspjele obići sve društvene mreže, a mišljenja su podijeljena. Ne – ne dijele se na negativna i pozitivna, već se pozitivni komentari odnose ili na račun A$AP Rockyjevog odličnog izgleda ili na račun RZA-e koji je osvojio srca mnogih. Ova kampanja mnoge je oduševila i komentari na društvenim mrežama su više nego pozitivni, a smatramo da bi bilo teško promašiti s ovakvom kampanjom, jer je zasigurno osvojila i one najzahtjevnije osobe.

RZA

Mnogi fanovi ponovno se šale na račun Rihanne, jer i dalje (ne)strpljivo iščekuju neku novu glazbu, a ona samo nastavlja oduševljavati poduzetničkim pothvatima. Iako je nedavno mnoge zaintrigirala jednim intervjuom na kojemu je spomenula kako je započela raditi na novom albumu, ali je ipak tu ideju zanemarila zbog drugih obveza, smatramo kako ne bismo trebali gajiti nade, jer nove glazbe teško da će biti uskoro. No, dok i dalje čekamo da nas oduševi nekom novom pjesmom, uživat ćemo u kvalitetnim proizvodima i kampanjama koje nam donose njezini brendovi.