15 viralnih high street komada koje dodajemo u svoju ljetnu garderobu

Moda

Krenula su velika ljetna sniženja u svim high street dućanima, što znači da je sada pravo vrijeme da ugrabite sve komade koje već dugo želite dodati u svoj ormar. Budući da je snižen velik broj komada, često se dogodi da ne znamo od kud bismo počeli te smo baš zato odlučili krenuti od najpopularnijih komada za ljetnu sezonu.

Viralni high street komadi za ljeto

Bilo koji trenutak pregledavanja Instagrama i Tik Toka otkrit će nekoliko viralnih komada koji su se probili na vrh i tamo ostaju neko vrijeme. Zara kao i uvijek predvodi ljestvicu viralnih modela koje viđamo posvuda, ali Massimo Dutti, Mango i H&M također imaju nekoliko silueta koje ćemo rado nositi ljetnoj sezoni.

Što se tiče odjevnih predmeta, viralno je sve od elegantnih i prozračnih ljetnih haljina, chic co-ord setova u različitim bojama i uzorcima, opuštenih suknji i ljetnih topova. Među popularnim torbama našle su se Zarina žuta torba, Massimo Dutti isprepletena crna iteracija koja je idealna za sve prilike i klasična tote torba od brušene kože iz Manga (čija je crna verzija bila jednako tražena, ali je rasprodana). Što se tiče obuće, tijekom ljetnih mjeseci su uvijek najtraženije sandale – Zarine sandale s cvjetnim uzorkom su definitivno na prvom mjestu, a iza njih se našlo nekoliko minimalističkih ravnih modela za svaki dan.