11 modela tenisica koje planiramo nositi ovo ljeto

Moda

Iako svi u ljetnoj sezoni uživamo u nošenju sandala, natikača ili cipela s potpeticom, vjerojatno ćemo se složiti u tome da su tenisice još uvijek najvažniji komad obuće. Tenisice su svestrane, udobne i u ovom slučaju bi trebale biti dovoljno lagane i prozračne da u njima možemo preživjeti toplo vrijeme. Kada razmišljamo o kupovini tenisica svjesni smo da ćemo ih nositi jedno vrijeme pa ponekad nije lako donijeti odluku, pogotovo jer smo konstantno obasipani novim modelima, ali postoje određeni klasici kojima se uvijek vraćamo.

Tenisice koje nosimo ovo ljeto

Klasične bijele tenisice, srebrni modeli, živopisne boje, vintage modeli – danas postoji toliko različitih opcija da ne znamo od kud bismo počeli, ali znamo da će nam za ljeto trebati lagani, svijetli i udobni modeli koje možemo nositi uz ljetne majice i traperice isto kao i uz ljetne haljine i suknje, a na našoj listi možete vidjeti neke popularne modele koje bismo mi voljeli nositi.

Možda su adidas Sambe i Gazelle preplavile cijelu scenu tenisica, ali nisu svi ljubitelji niskih i ravnih modela. Zbog toga su se na našoj listi našli različiti modeli tenisica među kojima ćete sigurno pronaći bar jedan koji vam odgovara. Ako tražite tenisice u živopisnoj boji, Nike ima odlične modele – od klasičnih Air Jordan tenisica do zelene Cortez iteracije čija popularnost sve više raste. Udobne sportske tenisice uvijek možete pronaći među New Balance modelima, a ako tražite nešto elegantnije komade, nećete pogriješiti s dizajnerskim opcijama.

botttega veneta
Bottega Veneta