10 bustier topova koje trebate dodati u svoju ljetnu garderobu

Moda

Ljeto 2024. donosi svježi val modnih trendova, a među njima su se našli i bustier topovi. Inspirirani klasičnim korzetima, bustier topovi kombiniraju eleganciju i funkcionalnost, savršeno naglašavajući siluetu tijela. Topovi dolaze u različitim oblicima, od jednostavnih dizajna do varijanta ukrašenih s čipkom, gumbima ili izvezenim detaljima.

bustier topovi

Bustier topovi

Jedan od glavnih razloga za rastuću popularnost bustier topova je njihova svestranost. Lako se kombiniraju s različitim stilovima i drugim komadima, pružajući neograničene mogućnosti za kreiranje stylish ljetnih outfita. Za opuštene dnevne kombinacije, možete upariti top s bermudama ili dugom suknjom, a za večernje izlaske možete kombinirati kratke suknje ili profinjene hlače. Osim toga, bustier topovi su idealni za slojevito odijevanje – možete ih nositi ispod sakoa, košulja ili prozirnih bluza.

Budući da su većinom napravljeni od laganih materijala, bustier topovi su idealni za vruće ljetne dane, a njihova struktura pruža podršku i udobnost na svakom koraku, čineći ih nezaobilaznim komadom ovog ljeta. High street i high end brendovi su se već opskrbili s nekoliko modela i ne sumnjamo da će se asortimanu dolaskom pojaviti još više.